Retraite

De overgang – een fase van transformatie!

woensdag 5 en donderdag 6 juni 2024

Retraite wordt in de Nederlandse taal in verband gebracht met ‘jezelf terugtrekken uit het dagelijkse leven’ of ‘jezelf afzonderen’. Even tijd voor jou, even opladen, even met rust gelaten worden. En vooral met alleen jou en jezelf bezig zijn! Precies dat is waarom ik voor vrouwen in de overgang deze retraite organiseer. Want: de overgang is een fase van transformatie. Je merkt dat je lichaam en ook je mentale zijn verandert. Je zorghormoon neemt af (je denkt vaker: f#ck it allemaal!) en je vraagt jezelf af: wat wil ík nu eigenlijk!

Voel je welkom, samen met andere vrouwen die in deze fase van de overgang zitten! En lieve vrouwen… de overgang kan al beginnen rond je 40e! Dus ook al menstrueer je nog, de hormonale disbalans doet haar intrede. En dat kun je merken aan vage klachten zoals stemmingswisselingen, vermoeidheid, vergeetachtigheid, spier-en gewrichtspijnen, veranderend slaappatroon en de welbekende opvliegers.

Tijdens deze retraite draait het 2 dagen volledig om jou, om jou in je vrouw zijn! Of je nu net beginnend in de overgang raakt, er midden in zit of aan het einde van deze transformatie fase zit. Voel je welkom, om de balans weer te vinden tussen je lichaam en geest. Speciaal voor jou, lieve vrouw!

Het programma

Dag 1:
13.30 uur – Ontvangst
14.00 uur – Welkom en kennismaking
15.00 uur – Workshop 1 Transformatie

Vrije tijd

18.00 uur – Broodmaaltijd (buffetvorm)
19.15 uur – Workshop 2 Je lijf

Vrije tijd

21.00 uur – Afsluiting

 

Dag 2:
8.00 uur – Ontbijt
10.00 uur – Workshop 3 Aan mijzelf

Vrije tijd

11.30 uur – Workshop 4 Energie

Vrije tijd

13.00 uur – Warme maaltijd
14.00 uur – Sessie 5 Wat het is
15.00 uur – afsluiting & naar huis

Locatie:
Heiloo ligt vlakbij zee en strand. Een plek om tot rust te komen. We verblijven in het gastenverblijf van klooster Heiloo, dat is gelegen op een landgoed. Je kunt er wandelen in de kloostertuin, er is een winkel en theehuis en prachtige natuur! Het strand ligt op ongeveer 8 kilometer afstand. Je hebt een nette en schone kamer voor jezelf met douche en toilet.

Investering in jezelf:
349,- euro

Inbegrepen:

  • 1 overnachting en verblijf op een eenpersoonskamer (met eigen douche en toilet op de kamer) met handdoeken & bedlinnen
  • alle maaltijden en onbeperkt koffie en thee
  • programma persoonlijke verdieping
  • materialen voor de workshops
  • 1:1 coaching

Aanmeldformulier