Voel je welkom, samen met andere vrouwen die in deze fase van de overgang zitten! En lieve vrouwen… de overgang kan al beginnen rond je 40e! Dus ook al menstrueer je nog, de hormonale disbalans doet haar intrede. En dat kun je merken aan vage klachten zoals stemmingswisselingen, vermoeidheid, vergeetachtigheid, spier-en gewrichtspijnen, veranderend slaappatroon en de welbekende opvliegers.

Tijdens deze 2 daagse draait het volledig om jou! Of je nu net beginnend in de overgang raakt, er midden in zit of aan het einde van deze transformatie fase zit. Voel je welkom, om de balans weer te vinden tussen je lichaam en geest. Speciaal voor jou, lieve vrouw! 

2 daagse

De overgang – een fase van transformatie!

voorjaar 2025 – data worden binnenkort bekend gemaakt!

Even tijd voor jou, even opladen, even met rust gelaten worden. En vooral met alleen jou en jezelf bezig zijn! Precies dat is waarom ik voor vrouwen in de overgang deze 2 daagse organiseer. Want: de overgang is een fase van transformatie. Je merkt dat je lichaam en ook je mentale zijn verandert. Je zorghormoon neemt af (je denkt vaker: f#ck it allemaal!) en je vraagt jezelf af: wat wil ík nu eigenlijk!

Het programma

Dag 1:
13.30 uur – Ontvangst
14.00 uur – Welkom en kennismaking
15.00 uur – Workshop 

Vrije tijd

18.00 uur – Broodmaaltijd (buffetvorm)
19.00 uur – Workshop

Vrije tijd

20.00 uur – Afsluiting

 

Dag 2:
8.00 uur – Ontbijt
10.00 uur – Workshop 

Vrije tijd

11.30 uur – Workshop

Vrije tijd

13.00 uur – Warme maaltijd
14.00 uur – Workshop
15.00 uur – afsluiting & naar huis

Locatie:
Heiloo ligt vlakbij zee en strand. Een plek om tot rust te komen. We verblijven in het gastenverblijf van klooster Heiloo, dat is gelegen op een landgoed. Je kunt er wandelen in de kloostertuin, er is een winkel en theehuis en prachtige natuur! Het strand ligt op ongeveer 8 kilometer afstand. Je hebt een nette en schone kamer voor jezelf met douche en toilet.

Investering in jezelf:
389,- euro

Inbegrepen:

  • 1 overnachting en verblijf op een eenpersoonskamer (met eigen douche en toilet op de kamer) met handdoeken & bedlinnen
  • alle maaltijden en onbeperkt koffie, thee en water
  • programma persoonlijke verdieping
  • materialen voor de workshops
  • 1 op 1 coachingsessie
  • de data voor 2 daagse in voorjaar 2025 worden binnenkort bekend gemaakt. Heb je interesse, meld je dan vast aan! Dan word je via een e-mail op de hoogte gebracht en kun je dan definitief besluiten of je deelneemt.

Aanmeldformulier