Verlies in zwangerschap

Verlies in de zwangerschap heeft vaak meer impact dan van te voren gedacht. Wanneer het spontaan misgaat of het is een keuze geweest om de zwangerschap af te breken, het heeft allemaal impact op je leven. Het kan ervoor zorgen dat je leven op zijn kop staat, dat je niet meer weet te genieten van het leven, dat je vast loopt in je werk of het voelt alsof je er niet echt bij bent, je voelt je verdoofd. Goed om te weten is dat dit er allemaal bij kan horen, en dat er voor een ieder een ander proces is, en de tijd die er voor staat ook niet vast staat.  Neem daarom ook bewust je tijd om stil te staan bij het verlies. Praat er over, maak een gedenk plekje of… doe vooral wat bij jou past.

Wil je graag begeleiding hierin, zodat je weer vooruit kunt? Ik help je graag, aan de hand van een bewezen 5-stappen programma. Mijn begeleiding bestaat uit een uitgebreide intake en een coaching programma van 2 dagdelen. Voel je welkom! Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie of een kennismaking.

Hormoon coaching

Je bent vast niet zomaar op mijn website terecht gekomen! Je hebt waarschijnlijk redenen waarom jij je niet zo voelt zoals je graag zou willen. Op deze website vind je wellicht al herkenning van je klacht of probleem. In verschillende fasen in je leven verandert er op hormonaal vlak veel en deze hormoon schommelingen kunnen je levensbalans verstoren. Een luisterend oor zijn, je probleem her- en erkennen, daar beginnen we mee. Graag geef ik uitleg over het functioneren van je lichaam, de hormonen en adviezen die voor jouw situatie geschikt zijn. Blijf niet met je problemen lopen, er valt vaak echt wat aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd voor al je vragen. Graag begeleid en adviseer ik je persoonlijk, zodat jij je beter gaat voelen. Voel je welkom, je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie of digitaal een afspraak inplannen via de digitale agenda

Neem contact op

Van Rein Instituut
Dr. Schaepmankade 1
1814 RA Alkmaar

06-14442852
info@vrouwcoaching.nl