Systeemopstelling

Achter de vrouw die…. schuilt het kleine meisje dat…..

Iedereen is onderdeel van een systeem, jij ook! Van je gezin, je werk, je vriendengroep. Als daar iets stagneert, heeft dat invloed op de rest. Dan veranderen er dingen. En dat kan op jou, als onderdeel van dat systeem, enorme impact hebben. Door de verbinding tussen je ervaringen, de omgeving en je relaties te begrijpen, krijg je inzicht in de onderliggende oorzaken van je patronen en kun je stappen zetten naar een mooie verandering. Je zelfbeeld wordt positiever! Je patronen gaan voor je werken en jij lieve vrouw, jij kunt weer écht gaan leven! Dit doen we door middel van het maken van een genogram (grafische voorstelling van je familiegeschiedenis) en het doen van een familie – of trauma opstelling. Onze 1 op 1 sessies helpen je om zicht te krijgen in het geheel en te zien wat er speelt in het onderbewuste. 

Dus: ben jij klaar om belemmerende patronen te doorbreken? Je zelfbewustzijn te vergroten en persoonlijke groei te stimuleren? Wil je jouw thema samen met mij onderzoeken?

Dan ga ik graag met je aan de slag!

Ik nodig je van harte uit! Mail mij je gegevens met je telefoonnummer, dan plannen we onze afspraak in. Als je nog vragen hebt kun je mij ook bellen: 06-14442852

Deze investering in jezelf is €95 per sessie

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!