Over
Elvira van Staveren


Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!

Wat vinden mensen van mij?

”De begeleiding bij is to the point en op maat gesneden in het gesprek omdat Elvira goed voorbereid het gesprek ingaat. Uiteraard vraagt het discipline en doorzettingsvermogen van jezelf om die doelen te bereiken die je jezelf oplegt. Een steuntje in de rug van een eerlijke en heldere gesprekspartner heeft mij enorm geholpen! 

”Het voelde als soort thuis komen. Sowieso het gebouw met daarin meerdere disciplines, de huiskamer zeer gezellig en de zorgverlener zelf. Elvira is een zeer toegankelijke en professionele vrouw. Vooraf had ik de wens dat het zo zou uitpakken en dat is ook zo. Heb al mensen doorverwezen, zelfs met nog jonge puberende dochters. Alles bij elkaar paste dat precies in mijn straatje!”

”Door de zeer positieve maar zeker ook eerlijke begeleiding weet je precies waar je staat. Dit is voor mij precies wat ik nodig heb. Elvira is een fijn mens met voor mij precies de goede toon om mij te helpen. Daarbij heeft ze door haar expertise mij precies gekregen waar ik wil zijn! Ze heeft veel voor mij kunnen doen daarom zal ik haar zeker aanraden bij anderen die niet lekker in hun vel zitten.”

”Zeer fijn mens, begrip, inlevingsvermogen, integer en respectvol.”

“Ik heb al jarenlang gekampt met steeds heftigere opvliegers. Ook kreeg ik last van enorme woede aanvallen, zodanig dat ik mezelf niet meer herkende. Ten einde raad kwam ik op de site van Care for Women terecht en vond zoveel herkenning dat ik gelijk een afspraak heb gemaakt bij Elvira. Het voelde als een warm bad; een hartelijke vrouw die zeer deskundig te werk gaat zonder het menselijke te verliezen! Het gaat nu stukken beter en komt mijn eigen ” ik” weer terug. Dank je wel!”

Neem contact op

Van Rein Instituut
Dr. Schaepmankade 1
1814 RA Alkmaar

06-14442852
info@vrouwcoaching.nl