Systeemopstelling Noord Holland

Iedereen maakt deel uit van een systeem, en dat geldt ook voor jou! Of het nu je gezin betreft, je werkkring of je vriendengroep. Als er ergens een stagnatie optreedt, heeft dat impact op het geheel. Dit kan veranderingen met zich meebrengen die een grote invloed hebben op jou als onderdeel van dat systeem. Door de connectie tussen jouw ervaringen, je omgeving en je relaties te begrijpen, krijg je inzicht in de onderliggende oorzaken van je patronen, waardoor je stappen kunt zetten richting positieve verandering. Je zelfbeeld zal verbeteren, je patronen gaan voor je werken en jij, lieve vrouw, kunt weer volledig gaan leven! Dit realiseren we door middel van een opstelling. Onze 1 op 1 familie- of traumatische opstelling zal je helpen om het grotere geheel te zien en te begrijpen wat er zich afspeelt in je onderbewuste.

Ik zie je graag bij Systeemopstelling Noord Holland

Achter de vrouw die…. schuilt het kleine meisje dat…..

Poppetjes-Systeemopstelling-Elvira-vrouwcoaching noord holland

Dus: ben jij klaar om belemmerende patronen te doorbreken? Je zelfbewustzijn te vergroten en persoonlijke groei te stimuleren? Wil je jouw thema samen met mij onderzoeken?

Dan ga ik graag met je aan de slag!

Ik nodig je van harte uit! Mail mij je gegevens met je telefoonnummer, dan plannen we onze afspraak in. Als je nog vragen hebt kun je mij ook bellen: 06-14442852

Deze investering in jezelf is €95 per sessie

Elvira-over-elvira-systeemopstelling-vrouwcoaching noord holland

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!

Elvira-over-elvira-systeemopstelling-vrouwcoaching noord holland