Systeemopstelling Heerhugowaard

Achter de vrouw die…. schuilt het kleine meisje dat…..

We zijn allemaal deel van een systeem, inclusief jij! Of het nu je gezin, werk of vriendenkring betreft. Als er ergens stagnatie optreedt, heeft dat gevolgen voor het geheel. Dit kan veranderingen teweegbrengen die een enorme impact hebben op jou als onderdeel van dat systeem. Door de verbinding tussen jouw ervaringen, je omgeving en je relaties te begrijpen, krijg je inzicht in de onderliggende oorzaken van je patronen en kun je stappen zetten richting positieve verandering. Je zelfbeeld zal verbeteren, je patronen gaan in je voordeel werken en jij, lieve vrouw, kunt weer volop gaan leven! Dit bereiken we door middel van een opstelling. Onze 1 op 1 familie- of traumatische opstelling zal je helpen om het grotere geheel te zien en te begrijpen wat er speelt in je onderbewuste.

Ik zie je graag bij Systeemopstelling Heerhugowaard

Poppetjes-Systeemopstelling-Elvira-vrouwcoaching heerhugowaard

Dus: ben jij klaar om belemmerende patronen te doorbreken? Je zelfbewustzijn te vergroten en persoonlijke groei te stimuleren? Wil je jouw thema samen met mij onderzoeken?

Dan ga ik graag met je aan de slag!

Ik nodig je van harte uit! Mail mij je gegevens met je telefoonnummer, dan plannen we onze afspraak in. Als je nog vragen hebt kun je mij ook bellen: 06-14442852

Deze investering in jezelf is €95 per sessie

Elvira-over-elvira-systeemopstelling-vrouwcoaching heerhugowaard

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!

Elvira-over-elvira-systeemopstelling-vrouwcoaching heerhugowaard