Elvira-vrouwcoaching-miskraambegeleiding-noord-holland

Miskraambegeleiding Noord Holland

Miskraambegeleiding, vaak over het hoofd gezien, is een complex aspect van de zwangerschapservaring. Het verlies van een ongeboren kind, of het nu spontaan is of het gevolg van een bewuste beslissing om de zwangerschap te beëindigen, kan een diepgaande impact hebben die vaak onderschat wordt. Het kan iemands leven volledig ontwrichten, waardoor het moeilijk wordt om nog van het leven te genieten. Werk kan een uitdaging worden en gevoelens van verdoving kunnen allesomvattend zijn. Het is belangrijk om te erkennen dat deze gevoelens normaal zijn en dat het rouwproces voor iedereen anders verloopt, zonder een vastgestelde tijdlijn.

Het is essentieel om bewust de tijd te nemen om het verlies te verwerken. Dit kan verschillende vormen aannemen, zoals het delen van gevoelens met dierbaren, het creëren van een herdenkingsplekje, of het volgen van een begeleidingsprogramma. Het is van cruciaal belang om ruimte te geven aan deze emoties en ze niet te onderdrukken.

Als je ondersteuning nodig hebt om vooruit te komen na een miskraam, ben ik er om te helpen met miskraambegeleiding Noord Holland. Mijn begeleiding omvat een uitgebreide intake en een coaching programma bestaande uit twee dagdelen, ontworpen om je te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!

Elvira-over-elvira-miskraambegeleiding-noord-holland