Hormooncoaching Hoorn

Je bent hier waarschijnlijk niet toevallig op mijn website beland! Er zijn vast redenen waarom je je niet zo goed voelt als je zou willen. Op deze website kun je mogelijk al iets herkennen van je klachten of problemen. Gedurende verschillende levensfasen ondergaat je lichaam veel hormonale veranderingen, die je balans kunnen verstoren. Het begint met luisteren en je probleem herkennen en erkennen. Ik leg graag uit hoe je lichaam functioneert, hoe hormonen werken en geef advies dat specifiek op jouw situatie is afgestemd. Blijf niet met je problemen rondlopen; er is vaak echt iets aan te doen! Tijdens de consulten neem ik ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ik begeleid en adviseer je graag persoonlijk, zodat je je beter gaat voelen. Je bent van harte welkom bij hormooncoaching Bergen; je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten vanuit de aanvullende verzekering.

Neem gerust contact op voor meer informatie of plan digitaal een afspraak in via de digitale agenda

Elvira-Vrouwcoaching-hormooncoaching hoorn
Elvira-over-elvira-hormooncoaching hoorn

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!