Hormooncoaching Heerhugowaard

Je bent vast niet toevallig op mijn website beland! Er zijn waarschijnlijk redenen waarom je je niet zo goed voelt als je zou willen. Op deze site vind je misschien al herkenning van je klachten of problemen. In verschillende levensfasen ondergaat je lichaam veel hormonale veranderingen, die je evenwicht kunnen verstoren. Het begint allemaal met een luisterend oor en het herkennen en erkennen van je probleem. Ik leg graag uit hoe je lichaam werkt, hoe hormonen invloed hebben en geef advies dat bij jouw situatie past. Blijf niet met je problemen zitten, er is vaak echt iets aan te doen! Tijdens de consulten neem ik uitgebreid de tijd om al je vragen te beantwoorden. Ik begeleid en adviseer je graag persoonlijk, zodat je je beter gaat voelen.

Je bent van harte welkom bij hormooncoaching Heerhugowaard; je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en de meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten vanuit de aanvullende verzekering. Neem gerust contact op voor meer informatie of plan digitaal een afspraak in de digitale agenda

Elvira-Vrouwcoaching-hormooncoaching heerhugowaard
Elvira-over-elvira-hormooncoaching heerhugowaard

Over
Elvira van Staveren

Mijn naam is Elvira, samen met mijn partner en dochters woon ik in het mooie Alkmaarse, waar ook mijn praktijk is gevestigd.

Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk en adviseer en begeleid ik als Care for Women specialiste vrouwen met hormonale klachten. Daarnaast ben ik werkzaam als coach bij verlies in zwangerschap en ongewenst kinderloosheid. Door opleidingen gericht op vrouwengezondheid en coaching ontwikkel ik mij steeds verder op dit gebied, omdat ik vind dat jij als vrouw het verdient om het beste uit jezelf naar boven te halen!